Thursday, 18 April 2013

L.O.V.E

Bismillahhirrohmanirrahim...
Currently I'm heading to Lala land (ermmm gila tiba-tiba)Almost 1 week aku dah stay di Puncak Perdana, kembali ke tempat asal zaman muda-muda dulu heee sekarang pon muda lagi okey, baru pagi tadi ade sorang akak stated that I am young for 2,3 years wehh. 


Just want to shared, now I dah dekat (jaoh kalau nak jalan pon) with someone specel heeeSape ek?? opkos my sunbaeAku datang sini sebab dapat keje baru taw bukan datang nak mengatal dengan dia. Noted!
Dia kat Subang nun, but bole la kot dia datang tengokkan motorcar gue skali skala kalau dia rajin. Gue reti isi minyak sampai penuh dan buka bonet je, yang laen aku amanahkan pada die heee makasih Mr Sunbae!Now mudahlah kami nak beli barang tawen tawen hihihi

Mr Sunbae sorang yang sagat garang taw tak..tapi tak pe..kalau dia mood ok, selembut dan seputih putih melati, dan selembut kapas hatinya. But, he's mine Insyaallah.
Now Mr Sunbae, who is my hubby wanna be,(tak lama dah) this post real just for you.Thanks sangat-sangat sebab menjadi seorang yang sabar dan matang untuk sayer but you are so bad, why you always make me miss you hah?? hehehe

Gatai khannn tak pe kami nak tawen dah..Suma ni sebenarnya aku sangat bersyukur kepada Allah swt sebab temukan kami, Insyaallah dengan izinya kami akan bersatu setelah macam-macam dugaan dan rintangan melanda untuk kami sampai ke hari ini. Pray for us, hope we kekal bahagia till Jannah. Aminnn.This is my Sunbae 




No comments:

Post a Comment